Da braker det løs igjen. 🏁🏁
Vi håper alle er klare for motor brøl, svidd gummi, raske kjøretøy som biler, motorsykler og snøscootere. Og i tillegg oppleve en folkefest av dimensjoner i Telemarks vakreste bygd – Fyresdal. Velkommen skal dere være alle sammen. 🙂

Til deltagere: Det blir 2 dagers løp på preppet 1/8 bane, mer info for deltagere kommer snart men i hovedsak kjøres alle klasser som i fjor.

For publikum: Det blir 2 innganger som i fjor og dagspass koster 150 kr fra 13 år og oppover. Weekend pass koster 250 kr. Det blir egen parkering og utstilling av veteran biler inne på området. Egen racecamp 500 meter fra inngang.
Det blir mat og drikke (alkoholfritt) å få kjøpt under hele arrangementet.
Meieriet holder festligheter i Fyresdal sentrum på lørdags kvelden med live band. Mer info om dette finner dere på Meieriets Facebook side.
La oss sammen gjøre dette til årets høyde punkt. Fyresdal motorsport klubb skal gjøre det ytterste for at både deltagere og publikum skal oppleve en helg dere seint vil glemme.

Presse kontakt: Jan Kile tlf 97717121
For øvrig info. kontakt Jan Erik Norheim Klausen på tlf 97968053

Ps. Vi tillater ingen dyr inne på området da desibel nivået er relativt friskt hele tiden. Husk hørselvern til både liten og stor.

Vel møt og håper vi sees! 😃👍🏁